Značka Callebaut je považována za synonymum nejlepší belgické čokolády. V srdci Belgie vyrábí čokoládu, na kterou mohou být
právem pyšní, už téměř 100 let. Čokoládovna Callebaut je jednou z mála společností, které stále samy vybírají, praží a melou kakaové boby na svou vlastní tajnou kakaovou hmotu, což je nejdůležitější součást a základ všech čokolád. Vybírány jsou pouze nejlepší, nejvzácnější a nejexkluzivnější druhy kakaových bobů. Jsou pražené v celé jejich skořápce, aby se chránila delikátní vůně a získaly se ty nejsilnější, nejzajímavější a nejdokonalejší chutě kakaa...
Callebaut, schválena belgickými čokoládovými mistry
|
|
|
Hořká čokoláda 54% max. teplota 50°C | 0,12 l | 69 Kč |
Hořká čokoláda se šlehačkou | 0,12 l | 84 Kč |
Mléčná čokoláda 33% max. teplota 45°C | 0,12 l | 69 Kč |
Mléčná čokoláda se šlehačkou | 0,12 l | 84 Kč |
Bílá čokoláda 33% max. teplota 45°C | 0,12 l | 69 Kč |
Bílá čokoláda se šlehačkou | 0,12 l | 84 Kč |