Hanácký slad a chmel – žatecký poloraný červeňák dávají základ typické, výrazné chuti a vůni nefiltrovaného a nepasterizovaného živého piva. Výroba piva Maisel probíhá klasickou technologií českých piv. Pivo je vařeno v hostinském pivovaru Moritz v centru Olomouce.
| PIVO čepované | ||
| Jadroš 11° /světlé nepaster. a nefiltr./ | 0,50 l | 46 Kč |
| Jadroš 11° /světlé nepaster. a nefiltr./ | 0,30 l | 39 Kč |
| Radegast 12° /světlá nepaster./ | 0,50 l | 49 Kč |
| Radegast 12° /světlá nepaster./ | 0,30 l | 41 Kč |
| PIVO LAHVOVÉ | ||
| Pilsner Urquell /světlý ležák/ | 0,50 l | 50 Kč |
| Bernard /nealkoholické/ | 0,50 l | 45 Kč |
| Bernard Švestka /nealkoholické/ | 0,50 l | 45 Kč |